16 janar 2011

Del Neri i kënaqur me lojën e Juves

Juventusit i duhej një fitore për t’i dhënë fund krizës si dhe tri pikë më shumë në luftën për vendin e katërt, trajneri i tyre Luigi Del Neri është shprehur i kënaqur me performancën e ekipit të tijë.
“Ne shfaqëm kualitetin tonë në këtë ndeshje. Lojtarët si Del Piero janë shumë kualitativ dhe bëjnë një lidhje natyrale në mes të mesfushës dhe sulmit. Ai e din se sa është i rëndësishëm për këtë ekipë dhe shpresoj të vazhdoj me kësi paraqitje.”
“Edhe pse luajtëm të Ejten kundër Catanias, djemt dhanë gjithqka nga vetja dhe vërtetë jam i kënaqur me ata.”