21 janar 2011

Buffon në Juventus deri në fund të Karieres

Giggi Bufon edhe një herë ka demontuar se dëshiron të mbetet në Juventus deri në fund të Karieres Sportive.

32-vjeqari Buffon u rikthyer në fushen e gjelbërt pas një pauze prej 7 muajsh nga një lëndim i pësuar.

Ai për Sky Italia ka deklaruar:

Sipatisuesit ndaj meje kan treguar gjithnjë një dashuri të madhe dhe kjo më bënë të ndihem krenar dhe jamë i mendimit që në Juventus të mbetem deri në fund të Karrieres.

Në pyetjen e mardhënjeve Del Neri - Bufon, ai deklaroj..

Shumë shpesh bisedojm me të dhe në shumë raste kalojm diten me shaka, Buffon po ashtu ka kometuar edhe rikthimin e tij në përfaqsuesen Italiane.

Nëse ata mendojn se unë ende mundem të kontriboj në përfaqsuese italiane, unë do të jemë gjithmon aty për ta dhënë kontributin tim - deklaroj Buffon - përktheu GrandeJuve .