21 janar 2011

Buffon: Biankoner deri në vdekje

Portieri italian Gianluigi Buffon ka shprehur dëshirën të mbetet te Juventusi deri në fund të karrierës.

Portieri 32-vjeçar së fundi është rikthyer në fushë pas mungesës gjashtëmujore për shkak të problemeve në shpinë dhe tash është zotuar se do të përfundojë karrierën me Juventusin.

“Demonstrimi i dashurisë së madhe ndaj meje nga ana e fansave është diçka ndaj të cilës nuk mund të qëndroni indiferent”.

“Shpresoj se do ta kaloj pjesën e mbetur të karrierës time te Juventus”, ka thënë njëshi i Biankonerëve.