21 janar 2011

Aquilani mund të qëndroj në Juventus

Alberto Aquilani mund të qëndroj në Juventus në një kontratë afatgjate pasi që Juve ka sqaruar gjithqka në huazimin e tijë, tha agjenti i Aquilanit Zavagla për Goal.com

26 Vjeçari është në huazim deri në Qershor, por Juve mund t’a transferoj atë në fund të Qershorit pa patur nevoj për negociata me Liverpoolin, sepse kështu është firmosur huazimi.

“Për momentin nuk ka asgjë të re. Qdo gjë është e rregulluar dhe nuk kam nevojë të takohem me Juventusin.” tha Zavaglia për Goal.com Italia.

“Marrëveshja është e qartë dhe deri më 30 Qershor, Biankonerët duhet të mendoj t’a transferojnë apo jo Alberto Aquilanin.”

“Qdo gjë është e shkruar, vetëm duhet të presim. Unë nuk e di nëse Juve ka vendosur t’a transferoj Alberton për atë duhet t’a presim Qershorin.”