02 janar 2011

Agjenti i futbollistit Andreas Beck mohon interesimin e Juventus-it

Agjenti i futbollistit Gjerman, Andreas Beck ka deklaruar se është shumë mirë të ndëgjosh se Juventus është i interesuar për klientin tim, mirpo nuk ka asgjë konkrete..

"Marotta ka biseduar për Andrea Back"..

Kjo është e bukur të ndëgjohet, mirpo janë shpresat e vogla që Andreas Back të largohet në Janar, ka deklaruar vllau, njekosisht Agjenti - Arthur Back.

Thuhet se Back do te largohet nga skuadra në Qershor?

Mundem sëpaku t`ju garantoj dhe t`ju them atë që jukam thënë edhe para një muai: - Juventus nuk na ka kontaktuar. Mirpo po ju theme se janë shansat e vogla që ai te kaloj në Janar, mirpo nuk do të besojmë për të në Qershor.

I pyetur se a është i iteresuar edhe Bayern?

Arthur Back ka deklaruar se këto janë vetëm spekulime. - Përktheu Grande-Juve.Tk