23 janar 2011

Agj. FIFA: Juve dhe Milan në kërkim të Bastos

Michel Bastos është në listen e kërkimeve të Milanit dhe Juventusit,mirëpo interesimin që e kishte Inter më parë tani duket se është humbur.

Këtë e zbuloi edhe agjenti i FIFA-s Fabrizio Ferrari, i cili theksoi se gjasat e Rossonereve dhe të Bianconereve janë te mëdha për Michel Bastosin.