15 nëntor 2010

FIFA Agjent: Juve do ta sjell Forlan

Gazeta "CORRIERE DELLO SPORT" ben te ditur se agjenti i FIFA-s, ERNESTO BRONZETTI eshte i bindur se Diego Forlan do te nenshkruaj me Juven..

BRONZZETI, icili eshte nje ekspert i transferimeve botrore ka deklaruar:

Egzistojn mundesit e shumta qe Diego Forlan te kaloj ne Juventus, egzistojn disa kontakte, kurse Atletico nek gjindet mire sa i perket financave te klubit dhe nuk do te arrije ta mbaje kete futbollist, ka deklaruar Bronzzeti..