15 nëntor 2010

Del Piero: Lufta për Scudetto është e hapur

Legjenda e Juventusit, Alessandro Del Piero, ia ka tërhequr vërejtjen Milanit që të mos mendojë se e ka fituar Scudetton, pasi që lufta për titullin e më të mirit në Apenine është shumë e hapur.
“Ndeshja ndaj Romës ishte e shpejtë dhe e vështirë. Ishte e baraspeshuar dhe kampionati po tregon se ka ekipe me pak pikë, kështu që çdo gjë është e hapur”.
“Tani duhet të punojmë për të ardhmen, pasi që ndeshja jonë e ardhshme në Marassi ndaj Genoas do të jetë e vështirë”, potencoi Del Piero.