09 nëntor 2010

Del Neri: Do të luaja edhe unë ndaj Brescias


Luigi Del Neri shpreson ta ketë të rikthyer mbrojtësin, Giorgio Chiellini, për ndeshjen ndaj Brescias të mërkurën, pasi që thotë se Juve aq keq është goditur nga lëndimet, sa që nuk do të ishte çudi po që se do luante edhe ai ndaj Brescias.

“Kush do të luajë? Nëse do të isha 20 vjeçar unë do luaja për Juventusin. Nuk mendoj se mund t’i bëj zgjedhjet sikurse ndaj Milanit. Takimi ndaj Brescias do të jetë i rëndësishëm, po aq sa ai ndaj Romës”.

“Të shohim çfarë ndodh pas ndeshjes ndaj Brescias, të dyja janë të rëndësishme. Ne nuk po shikojmë në tribuna, ne duhet të përmirësojmë atë që po bëjmë në fushë dhe ne duhet të luajmë ashtu sikurse të dielën

Nga Endriti