17 nëntor 2010

Buffon: Milani, favorit i madh për Scudetto

Portieri i Juventusit, Gianluigi Buffon, ka pranuar se Milani është favorit kryesor për ta fituar Scudetton këtë sezon.

“Ata janë favoritë të mëdhenj për Scudetto. Nëse ne përfundojmë tri katër pozicione prapa tyre, atëherë mund ta konsiderojmë sezonin si pozitiv. Por, nëse përfundojmë 18 pikë prapa tyre, atëherë sigurisht se nuk kemi bërë asgjë”, theksoi Buffon.

Buffon aktualisht është duke punuar në riaftësimin e tij dhe pritet që të rikthehet në janar.