12 nëntor 2010

Agjenti: Groso mbetet ne Juventus

Agjenti i futbollistit Juventin te Fabio Grossos ka mohur te gjitha spekulimet se klienti i tije ne Januar do te kaloj ne Rome..

Giuseppe Bozzo ka deklaruar se asnjeher nuk jam takuar me drejtuesit e Romes, derisa edhe vet Groso po kalon mire ne Juventus..

Asgje nuk kam ndegjuar qe ka arritur nga Roma, ka deklaruar Bozzo per Romanews.eu

32-vjeqari eshte rikthyer ne formacionin e pare dhe ka zhvilluar nje ndeshje te mire ne dy takimet e fundit...