12 nëntor 2010

Del Neri: Na pret nje takim i rendesishem dhe i veshtir..

Fitorja ndaj Romes do t`na ndihmonte shume ne lufte per Scudeto, deklaron Del Neri.
Ai deklaron se skuadra e tije nuk guxone te distancohet me pike nga rivalet Milan dhe Inter, dhe per kete takim kerkon 3 piket e plota..

Sot ne fushe do te zbresim te luftojm dhe te fitojm, ne deshirojm qe nga takimi ne takim te luajm sa me mire..

Kemi disa skuadra qe jane te forta mirpo ne do te luftojm deri ne fund per te fituar scudeton..

Jam i knaqur me punen deri me tani mirpo duhet te jemi edhe me te mire..

Ne pyetjen se a eshte Roma me e fort se Juve, Del Neri tha se te vetmen perparsi tek Roma jane qe nuk kane ndryshime te medha dhe jane te komponuar shume mire..

Ranieri eshte nje trejner i mire dhe ka nje kfalitet te futbollisteve ne perberje kunder nesh ka deklaruar Del Neri..