24 janar 2011

Tetë vite nga vdekja e Giovani Agnielli

Sot u bënë tetë vjet nga vdekja e njeriut më të madh dhe më të qmuar të Juventusit, Giovani Agnielli. Sipatizuesit Biankoner nuk e harrojn tëmirën e këtë njeriu që i ka sjellur suksese skuadres tonë dhe sot e përkujtojn me respekt të madhë.

Është i njohur me emrin Gianni Agnelli, ka qenë një njeri i madh dhe i vecant, një emër o madh i futbollit Ialian. Sa ish i vlefshëm për Juventusin tashmë shum mir po shifet, nga vdekja e tij po shifet edhe suksesi i Juventusit.

24 janari 2003, kishin qarë mira tifoz Biankoner, po ashtu keqardhje ndjen mira njerz të futbollit anemban botës, sepse humben një njeri të cmuar dhe të lidhur me futbollin..

Ka derguar Juventusin drejt sukseseve, po ashtu edhe fabriken gjigante te FIATIT. Ka qen i njohur me pseodonimin "L`AVVOCATO", që do të thot Avokat. Për shumë njerz ishte mbreti Italian, mirpo ne ekujtojm si mbreti i Juventusit.

Nuk na mbetet asgje por vetëm ta kujtojm njeriun e madh që bëri gjithcka për Juventus-in.

Grande Juve përktheu këtë lajm i pari në Gjuhen Shqipe, tashmë pritet që shumica e web faqeve tjera ta kopjojn apo edhe ta ndryshojn sadopak rrjedhen e këti lajmi përkujtimor që po e bëjnë mira web faqe për ta nderuar Figuren e madhe e një njeriut sic ishte Giovanni Agnielli.