18 janar 2011

Storari në Genoa, ose rinovon kontratën

Portjeri i cili krejt në perëndim të karrierës së tijë po shkëlqen me formën e tijë aktuale në Serie A, tani si duket i ka dy zgjidhje e para është të shkoj në Genoa dhe e dyta t’a rinovoj kontratën me Juventusin, që do të thoshte përfundimi i karrierës së tijë në Juve.

Ish portjeri i Milanit është në konkurencë me Federico Marchettin për t’u transferuar në Genoa, pasi që Eduardo është në një formë katastrofale

Tani sipas Sky Sport 24, presidenti i Genoas Enrico Preziosi do të zgjedhë në mes të këtyre dy portjerëve, Storari nëse dëshiron largimin mundësia është rikthimi në qytetin e Genoas, por nëse dëshiron Juven atëherë do të rinovoj me ekipin Bardh e Zi.