03 janar 2011

Sir Fergie: Macheda ka nevoj të luaj

Në konferencën e sotme Alex Ferguson, ka konfirmuar se sulmuesi i ri i United duhet të huazohet në ndonjë ekipë për të fituar më shumë eksperiencë.
“Kiko duhet të luaj. Unë dëshiroj që ai të qëndroj me ne, por ekipi ka shumë lojtarë në fazën ofansive kështu që gjashtë muaj huazim do të ishin perfekte për të dhe për klubin. Gjithsesi se do të kthehet tek ne por me më shumë përvojë.” tha Fergie duke hapur një kalim të mundshëm të Machedas në Juventus, Lazio ose Sampdoria.