20 janar 2011

Nuk ka ofertë për Fabianon

Agjenti i sulmuesit brazilian të Sevillas ka thënë se Juventusi nuk ka bërë ofertë zyrtare për shërbimet e klientit të tij.” Nëse ndonjë ofertë e mirë do të vinte ne do ta shqyrtonim mundësinë e pranimit. Juventus? Ende nuk kan bërë ofertë zyrtare dhe pse mendoj që janë shumë të interesuar për Fabianon” deklaroi Jose Fuentes.
30 vjeçari Fabiano kërkohet që nga dita e parë e kësaj merkatoje të Janarit.