04 janar 2011

Lanzafame huazohet në Brescia

Juventusi huazon Davide Lanzafamen tek ekipi i Brescias per 6 muajt e arrdhshem .

Edhe pse ende nuk eshte zyrtarizuar , ai mund te quhet nje lojtari i Brescias , madje ai ka folur per SportItalia duke thene : Ishte plani i Del Nerit dhe kryesise qe une te largohesha , mirepo me Del Nerin kam raporte te mire , Brecia nuk do bie nga Serie A dhe shpresojme te dalim sa ma mire ...