01 janar 2011

Klubet italiane të interesuar për Macheda

Agjenti i Federico Macheda ka deklaruar që së paku 4 skuadra italiane janë pas sulmuesit të Manchesterit, që ta transferojnë në formë huazimi.

“Mund të them, që Inter, Juventus, Fiorentina dhe Lazio janë skuadrat që mund ta transferojnë Machedan”

“Prap se praë, për momentin, këto janë vetëm spekulime dhe asgjë nuk ka konkrete. Por pasi që Ferguson i ka dhënë leje të largohet, duhet të presim dhe të shohin se cka do të ndodhë.

“Nuk besoj se do të jetë edhe aq e lehtë të transferohet vetëm si huazimn, duhet të jetë marrëveshjë, huazim me të drejtë blerje.” Përfundoi agjendti i Machedas.