04 janar 2011

Juventus dërgon ofert për Daniela Agger

Sipas raporteve të medias në Itali dhe Angli, Juventus është i gatshëm për të blerë mbrojtësin qëndror të Liverpulit, Daniel Agger.

Daily Mail thotë se Juventus ka dërguar një ofertë për danezin 26-vjeçar e cili është 10 milion euro.

Gjithashtu, mediat në Angli raportojn se bisedimet janë duke u zhvilluar edhe për të ardhmen e Albert Aquilani.

Juventus, ëshë i gatshëm ta blej edhe Aquilanin - Raportojn mediat angleze, Përktheu GRANDE-JUVE.TK