04 janar 2011

Agjenti - Raketic nuk do të kaloj në Juventus

Michel Urscheler, Agjenti i mesfushorit të Schakea Ivan Raketic, ka deklaruar se Juventus nuk ka dërguar asnjë ofert drejt klientit time, dhe që në përgjithësi nuk ka pasur kontakt me Juventus-in.

Për një kohë të gjatë për të shkruar se Rakitic mund të largohet nga Bundesliga, pasi që vitin e kaluar nuk pranoi të vazhdojë kontratën me Schalke.

Urscheler konsideron se në janar nuk do të ketë transferime.

Në këtë kohë nuk kishte asnjë mënyrë për largimin e tij drejt Juventus-it. Nuk ka asnjë marrëveshje dhe nuk ka kontaktuar me mua Marotta. "

Asgjë nuk ka ndodhur që nga viti 20 Dhjetori. Para Krishtlindjeve kemi biseduar me Felix Magath. Raketic nuk ishte i gatshëm të nënshkruajë një kontratë të re, sepse ai nuk ka luajtur shumë, por gjithçka është e mundur. - Ka deklaruar Agjenti i Raketic - përktheu GRANDE-JUVE.TK