21 janar 2011

Është përcaktuar data e ndeshjes Juventus - Roma

Jan pëcaktuar datat e qerek finales së kupes italiane:

25.01.2011 Ora 21:00 Palermo - Parma
26.01.2011 Ora 17:30 Sampdoria - Milan
26.01.2011 Ora 20:45 Napoli - Inter
27.01.2011 Ora 20:45 Juventus - Roma

Data e Xhysmë Finales 20.04.2011 dhe 11.05.2011 (Xhysmë Finalet luhen me dy ndeshje ardhje vajte)

Përballjet e Mundhme në Xhysëm Finale

FITUESI Napoli/Inter - Juventus/Roma
FITUESI Palermo/Parma - Sampdoria/Milan

FINALJA luhet më 29.05.2011 në Stadiumin Olimpik të Romes - Përgaditi GrandeJuve