04 janar 2011

Agjenti i Piazon : Lucas lojtar i Juventusit

Sabatino Durante agjenti i Lucas Piazon lojtarit te Sao Paulo edhe nje here ka konfirmuar se klienti i tij mund te konsiderohet tashme nje lojtar i Juves .
Ai ne nje interviste ka deklaruar : " Juventusi ka kryer gjitha per Piazon , por egziston nje problem i vogel , lojtari ende nuk i ka mbush 18 vjet dhe deri ne ate moshe ai nuk mund te kaloje ne Itali , ai tani do i mbush 17 vjet dhe per 1 vjet ai duhet te pres per te kaluar ne Torino . Ai ka nje familje me origjine nga Veneto ( Itali ) dhe kjo do e ndihmoje qe te marre dhe pasaporte italiane . Lucas eshte nje lojtar perfekt , nje lojtar aq i forte qe del nje here ne 50 vjet . Pozicioni i tij eshte si sulmues i dyte mirepo ai mund te luaje dhe ne ndonje rol tjeter per ti ardhur ne ndihme skuadres se tij .