05 janar 2011

Agjenti i bindur se Buffon do të qëndroj te Juve

Agjenti I Gigi Buffon thotë se ai do të qëndroj ende në Juventus.

Për Calciomercato.it ai tha: “Të gjitha që janë thenë janë të pakuptimta, kështu që unë dua të komentoj se çfarë është shkruar nëpër gazeta çdo ditë. Gigi ka kontratë edhe për dy vite e gjysmë me Juventus dhe nuk se çfarë të thuhet më.”

Duke iu referuar thash e themeve në mes të Buffon dhe numrit 1 momental në portën e Juves Marco Storari, Martina shtoi: “Të gjitha ekipet e mëdha së paku kanë dy portiere.

“Nuk shohë që ka ndonjë problem. Me të vërtetë nuk shohë që diqka nuk shkon.”