04 janar 2011

Agjenti i Arshavin: Vetëm spekulime

Agjenti i Arshavin ka thënë se sulmuesi i Arsenalit nuk do t’a feshë fanelën e Juves edhe pse disa zëra thonin se kjo gjë do të ndodhë.
Rusi ka qenë i lidhur me një kalim në Torino, por agjenti i tijë thotë se nuk ka oferta për lojtarin në fjalë dhe se në të kaluarën Juve e lëshoj nga dora këtë lojtarë.
“Të komentosh disa gjëra të caktuara është e vështirë, sepse ai është një lojtar i cili ka edhe dy vite e gjysmë kontrat me Arsenalin dhe atje nuk ka oferta zyrtare. Gjithsesi se kjo mbetet vetëm një spekulim i mediave.”
Arshavin i cili në ‘Castrol Ranking’ ka rënë nga venti i 15-të në vendin e 31-të.