14 nëntor 2010

Ranieri: Kërkuam fitoren ndaj Juves

Pasi e pa skuadrën e tij të kthehet në lojë për një barazim 1-1 ndaj Juventusit, traneri Claudio Ranieri lëvdoi lojtarët e tij për karakterin e treguar ndaj bardh e zinjve.

“Skuadra ime kërkoi të fitonte. Në periudhën hapëse ne patëm posedim të mirë, por nuk rrezikuam mjaft para golit. Juventusi na dënoi me rastin e parë dhe ne është dashur të punojmë shumë për t’u kthyer në ndeshje”.

“Në pjesën e dytë kemi mundur të fitojmë, por unë jam i kënaqur me karakterin e treguar nga ekipi im, që luftoi deri në fund. Ky është një grup i shëndetshëm që ka treguar aftësinë për t’u rikthyer në momente të vështira. Përkundër lëndimeve të shumta muajve të fundit, ne jemi ende në fillim të gjërave dhe kjo më jep besim për të ardhmen”, ka thënë Ranieri.