28 gusht 2010

Marrota : Benalouane e Zieglerr qe te dy ne Juve

Është koha për të xhiruar një fuçi e fundit. Ndoshta nuk kumbon si të tjerët, por kanë për qëllim të ndriçojë plotësisht në Juve komplekse. Giuseppe Marotta është duke punuar për të sjellë atë në Torino copa e fundit që të kompletuar mozaikun për Juventus sezonin e ardhshëm. Yohan Benalouane e hëna është zyrtarisht një lojtar i Juventusit. Juventus ka arritur një marrëveshje me Etienne Shën për një pagesë prej rreth një milion euro. Lojtar është i ngazëllyer për të lëvizur në Torino ("Është një ëndërr, nuk mund të thonë se nuk ka") dhe e hënë, në mëngjes vonë, të kryer ekzaminimet mjekësore. Pastaj frëngjisht do të udhëtojë gjatë nënshkrimit zyrtar do të zgjidhur transaksion që të mbrojtjes qendrore të fjalës së. Me Giorgio Chiellini, Leonardo Bonucci, Nicola Legrottaglie dhe pikërisht prapambetura departamentit Benalouane qendrore është e vëna kështu (nëse surpriza në minutën e fundit). Pas blerjes së frëngjisht do të jetë me Reto Ziegler te Sampdoria. Numri zvicerane është një objektiv për të rregulluar të krahut të majtë të mbrojtjes, por Dorians kërkuar shumë. Klubi Riccardo Garrone e parë që ka bërë në 10 milionë fillim në korrik, bën thirrje për tetë orë. Por la-prapa ka një kontratë të përfundojë në qershor 2011 dhe nuk ka mjetet për të përtëritjes. Për më tepër Ziegler është duke u përpjekur të vështirë për të kaluar në Juve dhe kjo lehtëson detyrën e Marotta gati për të mbyllur. Puna është duke u zhvilluar për të përfshirë Fabio Grosso në negociata, por Ligurian nuk duket të pranojë këtë teknikë kompensim. Marrëveshja mund të jetë Ziegler shënoi në orët e fundit të tregut. Alternativë për të Ziegler, nëse negociatat do të zhduket, Juventus kam një në shtëpi: Chiellini, do të zhvendoset në rolin e vjetër të tij të majtë-prapa dhe shikon për një të ri të mbrojtjes qendror që do të marrë vendin e blu. Emrat janë të Lucchini nxehtë, Manfredini, Kyrgiakos Demichelis dhe qarkulluar. Argjentinas Bayern Monaco mund të shtënë në mbrojtje, por të shikojnë Reds greqisht. Skenarët e Ndryshimi në lidhje me korsi të drejtën e mbrojtjes. Zdenek Grygera mund të qëndrojë në Torino. Mbrojtës Çeke duket se ka bindur Louis Delneri për ta mbajtur atë si rezervë për të Marco Motta, ose ndryshe si një mbrojtës i pestë në dispozicion. Jonathan Zebina është në vend të kësaj një hap dall'addio: për frëngjisht është një duel të gjithë-italiane në mes Brescia dhe Leçes, me pol swallows. As pranverë-Arles Avignon