28 gusht 2010

Delneri është gati të fillojë sfidën e tij të ri


Delneri është gati të fillojë sfidën e tij të ri. Pavarësisht viteve gjashtëdhjetë nuk dëshiron të dëgjojë që ky është shansi i tij i fundit për të fituar diçka. "Së pari, është e ndryshme. Në të fundit nuk është vetëm vdekje dhe shpresojmë të vijë më vonë. " Ndërkohë, i pari në Bari do të ketë Quagliarella, dhe nuk është pak. "Sot është lojtar vetëm e domosdoshme, sepse ne plagosje Amauri e këshilla. Një lojtar i fortë, një kombëtare, që i përshtatet shumë mirë në sulmin tonë. Një shtoi i rëndësishëm për Juve. " NEW Juve - Kjo Juve e reja janë të gatshëm? "Është e qartë se lojtarët për të vendosur së bashku shumë ka ndryshuar, por ekipi ka kërkuar kohët e fundit të ketë identitetin e vet, ndonjëherë të shprehur nivele të larta, të tjerët më pak, atë që kam bërë Beppe dhe kompania është i bërë." Quagliarella - Në Bari, Quagliarella do vetë, se është e sigurt: "Përndryshe, ne të luajnë hapur. Martinez është një tip që mund të na ndihmojë në kohë, por tani është një i huaj. Ne kemi katër grevistëve, karakteristikat fizike, kam thënë se Diego dhe Del Piero nuk mund të luajnë së bashku, por mund të plotësojnë njëri-tjetrin mirë. " Aventurë - jo tamam një rishtar, por ndjehen të njëjtin emocion: "Emocioni është gjithmonë kur sezonin e fillon, atëherë këtë vit me rrjetë që është e futbollit italian." Krasnic dhe Aquilani - vështira lojë Krasnic dhe Aquilani. "Duket se ju keni trajnuar shumë, por në këtë kohë, ne do të kërkojnë njohuri të sigurisë. Nuk ishte e lehtë për të ndërtuar këtë ekip të parë, gjëja e rëndësishme është se kompania ka bërë këto transaksione në një kohë dhe logjike, unë jam i kënaqur sepse kam lojtarët për këtë rol mund të integrohen menjëherë. I vetmi lojtar i madh dhe tani është e domosdoshme Quagliarella, sepse ne nuk kemi këshilla me lëndime e Amauri. " NDĖR - fortë është gjithmonë Inter: "Unë mendoj se këtë vit kemi filluar të punojnë, të tjerët kanë vite të punës pas, tani unë e di ku mund të merrni Juve, ne kemi karakteristikat për të luajtur cdo loje dhe fitojë. Ne nuk duam që të mbushin boshllëqet, mangësitë nuk na shqetësojnë shumë. " Bari - Bari të fillojë të njëqind në orë. "Pastaj ne do të shkojmë në njëqind në orë. Unë mendoj se Juve ka karakteristikat për garën dhe cilësinë. Jo vetëm që ka në garë në këtë botë ka kualitet dhe Juve mund të vënë në vend të cilësisë. Ne lidhje shumë të Barit Ventura ka qenë një sezon të madh vitin e kaluar, por unë mendoj se ata e dinë se për të gjetur një Juve të ndryshme në para. " NDĖR humbjen - Pas humbjes në European Super Cup, Inter nuk ndryshon vlerësimin. "Një lojë nuk ndryshon mendim për ekipet. Ajo nuk është një lojë që diomostra se një ekip është më poshtë. Inter janë një katror ekip i viteve të punës pas tij. Nuk ka unbeatable, ka një ekip më të fortë në letër, Inter dhe kjo nuk ka dyshim. Pastaj ka ekipe që janë në rritje, që duan të fillojnë gjatë. Ka një ekip unbeatable, nëse jo pak 'e kohës, atëherë ndryshimi cikle. Inter janë ende të ekipit të mundë ekipe, por shumë janë duke u përgatitur. " OBJEKTIVI - madje edhe para se të ligën e parë, Delneri përcakton një objektiv: "Marrja e një kampionat nga Juve, çfarë është qëllimi të arsyeshme për Juventus. Futbolli është i rastësishëm, atëherë aksionet pingul të arritur qëllimet e rëndësishme, të fortë ose të ndarë dhe pastaj nuk fitojnë asgjë. Applichiamoci na, ne marrim vlerat e rrjetë, duhet të jemi të përgatitur për një kampionat të nivelit të lartë të tensionit psikologjik. " Ibra - AC Milan është përforcuar me Ibra: "Ai e gjeti një mostër, por jo një lojtar që bën diferencën"