30 gusht 2010

Marco Borriello Juventus

Marco Borriello masë të Juventus në hua me të drejtën e shpengimit, të dy kompanitë kanë gjetur pak minuta më parë marrëveshjen;Lojtar ka pasur një bisedë të gjatë me agjentin e tij, kishte biseduar rreth tre opsione: Manchester City, romë dhe Juventus!Sulmuesi napolitan kompleton sulmin e departamentit të Juventus.rejat më tej në procesverbalin e ardhshme