29 gusht 2010

Juventus i “dashuruar” në humbje

Luigi Del Neri para mediave tha: Juves i mungon guximi për të sulmuar kundërshtarin, Del Neri refuzoi se Juventus është në krizë serioze. Ky është vetëm fillimi, Skuadra u përpoq të bënte gjithçka por dështuam së paku të barazojmë rezultatin, Ne ende duhet të punojmë në shumë gjëra. Unë nuk e di se çfarë mund të jenë objektivat tone në këtë sezon, por ne duhet ta rivalizojmë Inter-in. Unë e përsëris ky është vetëm fillimi dhe ende kemi punë për të bërë.