28 gusht 2010

Marrita : Alternativa per Mbrojte defanzive


Në të gjitha gjasat, apo ndoshta kemi pasur më mirë të them pothuajse me siguri, Juventus do të ketë për të blerë me 31 gusht nga një mbrojtës qendror së bashku me Chiellini, Legrottaglie dhe Bonucci. Për momentin, megjithatë, perspektivat janë më të siguruar: një objektiv madhor i Juventus, Salvatore Bocchetti (23), ka rënë dakord me Rubin Kazan dje dhe pret të zyrtarizojë veprimin e tij në Rusi me ore. Nicolas Burdisso, kërkuar fillimisht për të dritave të mëtejshme dhe më pas u bë qëllimi kryesor i dyshuari javën e kaluar, ai me finesë refuzuar ofertën dhe grua e vjetër e ardhshme për t'u martuar në Romë. Çfarë mbetet pastaj? Shpatet e me sa duket të dënueshme me Marotta dhe anëtarët e tani duket të jenë të dy: Yohan Benalouane e Shën Etienne dhe Serdar Tasci Shtutgart me të preferuar të parë. Frëngjisht, sipas zbulua dje, duket të jetë pranë një marrëveshje me Juventus, por rezerva në lidhje me besueshmërinë e saj janë të shumëfishtë, sepse nuk ka përvojë ndërkombëtare dhe nuk ka luajtur në një klub strip parë. Ndryshe nga fjalimi në gjermanisht e xhepi origjinë turke, edhe pse një bashkëkohës i Benalouane, xhepat dhe shtetas gjerman dhe tashmë ka disa shfaqje në Ligën e Kampionëve. Stuttgart, megjithatë, nuk duket e vendosur për të shitur atë si konfirmuar nga kreu i Bobic kuq dhe të bardhë edhe në qoftë se ky lojtar nuk ka luajtur një minutë të vetme në Evropë Lidhjes, e cila ngre mundësinë e nisjes së tij. E pra, Juve keni shenja në derë duke thënë: "AAA, mbrojtësi qendror i kërkuar" Marotta është përgjegjës për të që të zhduket ad