30 gusht 2010

Zyrtare : Ish – ylli i Juventus-it , Trezeguet nënshkruan me Hercules

Ekipi spanjoll ‘ Hercules ‘ ka bërë të ditur në webfaqën e tyre, se ka nënshkruar me ish-sulmuesin e Juventusi-t David Trezeguet, me një marrëveshje 2-vjeqare.

“Jam shumë i lumtur të jemë këtu në Alicante, pasi kalova dhjetë vjet në kampionatin Italian, ku kam luajtur për një klub të cilin do ta kemë gjithnjë në zemër, më në fund erdhi koha që të largohem prej ati vendi.”

“ Dëshira ime e kahmotëshme ishte të luaja në ligën spanjolle, dhe ja qdo ëndër bëhët realitet, dhe ky është një hap i rëndësishëm në karrierrën time [ Hercules ],Unë kam lexuar qdo gjë që ka të bëjë me: historinë, ekipin, dhe tifozët. Për mua është e rendësishme të jem i motivuar siq jam tani, dhe të jem përkrah ekipin timë në qdo situatë, dhe të mundohemi të arrijmë objektivat tona me bashkëlojtarët e mijë dhe me tërë Hercules-in,” tha : Trezeguet.