26 gusht 2010

Ziegler në Juventus, Grosso te Sampdoria

Marrëveshja është e vështirë por jo e pamundur, shkëmbimi mundë të ndodhë, Në mbrëmje, gjatë ndeshjes, me Strum Graz besohet se Juve ka biseduar me zyrtarë të Sampdoria-s për ndrrimin e mundshëm Zigler –Grosso, Austriakut Zigler i përfundon kontrata në vitin 2011 dhe pas eleminimit nga Champions League, Zigler nuk dëshiron të rinovoj kontratën me klubin nga Marazzi, Ndrrimi është i vështir por jo i pamundur, Por Juve përveç Grosson duhet ti ofroj edhe 2-3 mil. euro për Reto Zigler