30 gusht 2010

Marotta: Benalouane Mbrrin ne Torino per test mejksorf


24 Sipas Sky Sport, Juventus ka shënuar shtënë e dytë të ditës. Yohan fakt Benalouane, 2004 mbrojtësi i ardhur nga Saint-Etienne, do të jeni në Torino për një kontratë mjekësore dhe nënshkrimin. Presin rejat më shumë