28 gusht 2010

Marrota: Ne kërkojmë vetëm një mbrojtës


Gjatë konferencës për shtyp nga Fabio Quagliarella, gjithashtu foli Beppe Marotta. Në Juventus menaxher i përgjithshëm është kërkuar sigurisht për të siguruar informatat më të reja në negociatat aktuale të tregut:"Nuk ka update e vërtetë - tha DG Juventus -. Ne jemi duke punuar, kështu që kur të kemi diçka konkrete ne do të dimë, me kusht atë që thashë dje, ne jemi duke kërkuar për një mbrojtës, atëherë të paktën ne të mbyllura në hyrje .Por një mundësi, një shans për një grimë, në ditën e fundit, ai kap apo jo?"Unë nuk mendoj në kuptimin që ne kemi katër pikë dhe janë të mjaftueshme për ata që janë programet tona. Kjo marrëveshje, me trajnerin. Por është e qartë se tregu është gjithmonë e hapur deri të martën, në mënyrë çdo gjë mund të ndodhë. Unë nuk mendoj se do të situatave sensacionale "