27 gusht 2010

Disa orë pas përfundimit të tregut

Disa orë pas përfundimit të tregut të transferimit dhe fillimin e sezonit duket e përshtatshme për të bërë ndonjë reflektim personal. Filloni duke thënë dy gjëra: 1) që prej mars / prill kam paralajmëruar se të gjitha pikat për trajnerë dhe lojtarë të habitshëm të lartë ishin mashtrim solemne, 2), unë isha një nga të paktët që e mbështetën planin e menaxhimit në treg menjëherë dhe pa vonesë. gjendjen financiare të kompanisë, në funksion të konkurrencës, ajo sigurisht që është katastrofale, i panevojshëm drejtimin rreth tyre. Ëndrrat në qoftë se ata mund të bëjnë, dhe i cili ka bërë gabim. Por ka diçka që unë absolutisht mbrapa. Dy javët e fundit kanë qenë shkatërruese për dy arsye: 1) është e mundur të sbolognare kazanët e më pak se sa pritej, 2) arriti blerjet më pak të asaj që është për të pritur. Unë nuk them se ishte e lehtë për të arritur këto objektiva, bamirësi, dhe unë nuk ndalem ose Diego fjalës, vetëm koha do ta tregojë i cili kishte të drejtë. Por ajo që shqetëson mua të jashtëzakonshme sot 27 gusht është se ky ekip është tmerrësisht e shkurtër në drejtim të organike dhe frighteningly të mjaftueshme në sulm. Duke menduar për të filluar me katër grevistëve në Del Piero / Trezeguet / Amauri / Iaquinta / Quagliarella është çmenduri e thjeshtë (dhe të gjitha delpieristi verës pranoi gjithashtu se mund të ketë vetëm një rol me kohë të pjesshme ose aty rrotull). Jo për të përmendur faktin se në zona të tjera pabarazi të mëdha dhe rrezik riciklohen për lojtarët herë i njëqindtë të qartë të pamjaftueshme apo të dobët. Ky ekip mund patjetër të bëjë më keq se vitin e kaluar (të lirë për të bërë exorcisms), ne kapem të vjetër dhe të thyera që qëllimet bëni shpresoni të kristal kampion në fund të shpërthejnë (Aquilani), me lojtarë të mirë që e bëjnë të brishtë cilësisë (Quagliarella, Krasnic, Martinez, Marchisio) ... të gjitha duke pasur parasysh që në fakt është plotësisht i mungon një bankë vetëm pak të mirë. Një çift i lëndimeve midis mesfushë dhe sulm dhe ende do të kemi një ekip tërësisht të paaftë për të shkuar për të xhiruar në qëllim. Unë me të vërtetë shpresoj të vijë dy ose tre lojtarë të gjatë orës së fundit, ndryshe foto eshte e fresket. Një çift i vëren të fundit: Më duket e turpshme që kam dyert në fytyrë nga lojtarët e dy mediave të tilla si Krishtlindjet dhe Burdisso, mund të trajtojë gjendjen me diskrecion shumë më pak, ne kemi bërë atë përsëri qesh Itali. Së fundi, unë nuk e di se çfarë idiot do të hyjë në kokën e tij për të shkarkuar në një ra Diego kap ndryshme, Giovinco, Candreva dhe caceres: nuk i çmendur për asnjë nga 4, për bamirësi, por ka humbur të gjithë kohën e tyre të dhënë për të krijuar një ekip i përafërt dhe unë nuk do të doja të ndodhë me Marchionni dhe Zanetti, dhuruar në eufori mbi 'absolute dhe pastaj i vjen keq për të qenë një ekip reagim i ashpër scopertasi. Unë shpresoj se jam gabim, por kjo u duket tmerrësisht të papërshtatshme për një kampionat të katërt. Ne duam të përsëritur, të paktën tre video, e cila megjithatë do të ketë nevojë për muaj të përzihem me pjesën tjetër të ekipit, duke rezultuar në humbje të pikave dhe qetësinë e të ligë të lartë