29 gusht 2010

Zyrtare: Vicenzo Camilleri transferohet te Juventus

Vicenzo Camilleri ka qen vitin e kaluar i huazur te Chelsea, per Camileri-n ka qen i interesuar edhe Milani i cili ka qen i gatshem te bej shkembim Adyah-Camileri por Juventus ja ka marr nga duart kete lojtrar, Camilleri eshte nje mbrojtes mjaf cilesor dhe mjaft i ri i cili i ka vetem 18 vjet! Transfeti u zyrtarizua te Shtunen mbrema kur ka nenshkruar per Juventusin