27 gusht 2010

Marotta: "Quagliarella është sulmuesi tonë Tash kerkoj ni MbrojcMënjanë paraqitjen e Aquilani, Beppe Marotta merr bursë Pazzini Juventus 'është një lojtar i mirë, por Sampdoria. Puna është ende duke u zhvilluar, por ne do të përpiqemi për të përfunduar u rrit me blerjen e një avokati - shpjeguar Marotta -. Një mbrojtës i shkathët se në qoftë se ai do të ishte më mirë. rrit përputhet plotësisht me ata që janë të trajnerit dhe nevojat e shoqërisë. "Pastaj DG sulmuesit hap kapitullin: "Sulmuesit? Ne kemi katër: Del Piero, Amauri, Iaquinta dhe Quagliarella.Disa fjal edhe për kundërshtarët e ardhshëm të Lidhjes dhe në Evropë, në veçanti e qytetit: "Është një stimul shumë të fortë për t'u marrë me një klub kaq të rëndësishme, sidomos me një kulturë të futbollit që ka parë lojtarët në histori. Është e qartë se pjesa jonë është një nxitje për të bërë mirë në një konkurs që është definitivisht e mesme te kampioneve, por se prania e ekipeve të tillë është diçka e veçantë emblazoned me të kaluarën


Aquilani do ta bart numrin 14 dhe ne i shprecojm nje sezon sa me te mir