28 gusht 2010

Zyrtare : Trezege Largohet


David Trezeguet është një lojtar Hercules Alicante. Raporti i klubit spanjoll, i cili ka formalizuar marrëveshjen, të njohur për ditë. Frëngjisht lojtar do të marrë 1.500.000 për dy vjet dhe diferenca në paga (për Juventus ajo kishte marrë 4,5) do të mbulohen nga Juventus shoqërisë për një sezon. Kontrata me Trezeguet Juventus do të ketë mbaruar vitin e ardhshëm. Ufficializzerà lojtar Juventus hap deri të hënën, rihapjen në bursë