28 gusht 2010

Delneri: "Ne kemi nevojë për një kampionat të Juve '


Nuk ka objektiv të vetëm: "Marrja e një kampionat për të: Juve" E "kjo është rruga që ai dëshiron të ndjekë zonjë e saj Louis Delneri. Trajneri Juventus është në prag të sezonit të debutimin në Bari, ekipi i tij është gati, por mungesa e një kulm të vërtetë do të ndihet. Për të riparuar dëmin do Fabio Quagliarella, tani pronarit: "A nuk është Ai aktualisht është vetëm lojtar i domosdoshëm, për shkak të lëndimit Amauri kanë këshilla. Një lojtar i fortë, një kombëtare, që i përshtatet shumë mirë në sulmin tonë. Një mbërritjes rëndësishëm për Juve. " Delneri nuk është rishtar në Serie A, por përgjegjësia në Juventus udhëzuese janë ndjerë: "ndjenja është gjithmonë kur sezonin e fillon, atëherë këtë vit me rrjetë që përfaqëson futbollit italian." Dhe Juve e tij janë të gatshëm? Sipas po Delneri: "Është e qartë se lojtarët e vënë së bashku ka ndryshuar shumë, por ekipi ka kërkuar kohët e fundit për ketë identitetin e vet, ndonjëherë të shprehur nivele të larta, të tjerët më pak, atë që keni bërë Beppe dhe kompania është e shkëlqyer faturë. Paraqitja në sulm nuk ka merak trajner i Aquileia: "Ne Quagliarella i cili do të zotërojë, apo të luajë pa tip. Martinez është një tip që mund të na ndihmojë në kohë, por tani është një i huaj. Ne kemi katër grevistëve, karakteristikat fizike I tha se Diego dhe Del Piero nuk mund të luajnë së bashku, por mund të plotësojnë njëri-tjetrin mirë. " Milosh Krasnic dhe Alberto Aquilani nuk do të mbajë: "Unë mendoj se ne kemi trajnuar shumë, por në këtë kohë të kërkojë sigurinë e dijes. Nuk ishte e lehtë për të ndërtuar këtë ekip të parë, gjëja e rëndësishme është se kompania ka bërë këto transaksione në kohën e duhur dhe logjikës, unë jam i kënaqur sepse unë kam për lojtarët rolin që mund të integrohen menjëherë. vetmi lojtar i madh dhe tani është e domosdoshme Quagliarella, sepse ne nuk kemi këshilla me lëndime e Amauri. " Zbritje nuk do të Juventus Bari, Puglia betejë e vërtetë do të jetë: "Pastaj ne do të shkojmë në njëqind në orë. Unë mendoj se Juve ka karakteristikat për garën dhe cilësinë. Jo vetëm ka në garë në këtë botë është e cilësisë dhe Juve mund të vënë në vend të cilësisë. Ne e respektojmë shumë të Barit Ventura ka qenë një sezon të madh vitin e kaluar, por unë mendoj se ata e dinë se për të gjetur një Juve të ndryshme në para. " flasim pashmangshëm të Inter. Nerazzurri "mbeten" të fortë, por "ne kemi filluar këtë vit të punojnë, të tjerët kanë vite të punës pas, tani unë e di ku mund të merrni Juve, ne kemi karakteristikat për të luajtur çdo lojë dhe të fitojë. Ne nuk duan të mbushin boshllëqet, mangësitë nuk na shqetësojnë shumë. " Ndërkohë, për meshkuj Rafael Benitez e ka humbur dje: "Një lojë nuk ndryshon mendim për ekipet. Diomostra nuk është një lojë që një ekip është më poshtë. Inter janë një katror ekip i viteve të punës pas. Ka "askush nuk është i pamposhtur, nuk është një ekip më të fortë në letër, Inter dhe kjo nuk ka dyshim. Pastaj ka ekipe që janë në rritje, që duan të fillojnë gjatë. Nuk është një ekip unbeatable, në qoftë se nuk për disa kohë, atëherë ndryshimi cikle. Inter janë ende të ekipit të mundë, por shumë ekipe janë duke u përgatitur. " Objektivi kryesor është çlirim për të varfërit që tregon vitin e kaluar, duke u nderuar lidhjen dhe angazhimin se "të bëjë një mostër nga Juve, çfarë është qëllimi të arsyeshme për Juventus. Futbollit është e çuditshme, më pas aksionet e pingul të arritur qëllimet e rëndësishme pjesë, ose të fortë, pastaj ju fitoni asgjë. Ne applichiamoci lart, ne marrim vlerat e rrjetë, duhet të jemi të përgatitur për një kampionat të nivelit të lartë të tensionit psikologjik. " AC Milan po Zllatan Ibrahimoviç: "Ai e gjeti një mostër, por jo një lojtar që bën diferencën