28 gusht 2010

Juventus gati te shkoj per ndim ne Gjykaten e Napolit

Federata nuk mund të bëni thirrje telefonike në Gjykatën e Napolit? Juventus janë gati të shkojnë në ndihmë të Palazzi prokurori Stefano, duke siguruar një përmbledhje e regjistrimet spooled tashmë dhe i gatshëm për përdorim. Kjo është një seri e ndjekjet, shumë prej të cilave tashmë janë bërë publike nga media që nga prill, të cilat janë pjesë e korpusit të 171.000 grumbulluara gjatë sondazhet e 2004/05, por kurrë nuk konsiderohet si në sportive dhe të drejtësisë penale . thirrje telefonike ishin, siç është e njohur, "gjetjet" nga avokatët e Luciano Moggi dhe kanë hedhur dritë mbi ngjarjet e futbollit italian, duke dëshmuar se jo vetëm u Juventus udhëheqësit të ketë kontakt me të arbitrazhit dhe designators me referees veten e tyre. E ashtuquajtura "përgjimin e re" e udhëhequr nga Federata për të hapur një skedar. Ai e bëri ndërtesave, duke kërkuar prokuroria e Napolit korpusit të plotë të ndjekjet. Kërkesë, megjithatë, ende nuk është pasuar nga probleme burokratike. Dhe kështu, hetimi nuk ka filluar ende. MOVE - Juventus është arsyeja pse janë të peshojnë një federatë të paraqesë një dokument me tekst (spooled ndoshta nga një ekspert) kap më shumë të rëndësishme. Një masë për këtë qëllim, pas ankesës maj për të kërkuar rishikimin e Scudetto Inter në 2006, ka tendencë për të stimuluar hetimet e ndërtesave. Ndoshta më e quan si ajo e 10 shkurt 2005 dhe doli në orët e fundit në të cilën Giacinto Facchetti Tullio Lanese quhet, president i referees dhe rekomandon një mik (Ambrose Sfondrini) një rol për "nivel të lartë" në Hagë. Ai thotë se presidenti pastaj i Inter, "Shikoni, nuk ka, atëherë dje kam harruar të them, si unë shpesh shoh Sfondrini quell'Ambrogio, ju e dini se si ...». Lanese, "Po, po, por tani kemi filluar, po, po, komiteti tani filloi të a. ..". Facchetti: "Jo, sy ... e di se ...». Lanese, "Jo, jo, unë nuk e harroj, por unë nuk e harroj mua, i qetë." Facchetti: "E di që është personi që mund të vërtetë e përdorin atë në nivele të larta, sepse ai ishte