29 gusht 2010

Juve ideja e fundit

Juve ideja e fundit per te kompletuar mbrotjen eshte Tasci lojtari qe luan tek Shtugarti dhe qe ne 4 ndeshje zyrtare te Shtugartit nuk eshte aktivizuar dhe per kete Shtugarti mund ta shes !!!! Per kopletimin e mbrotjes eshte emri i Ziegler i cili vitin tjeter i skadon kontrata dhe mund ta merret pa shpenzuar asgje