27 gusht 2010

Kalindari i Juves ne EuroLig


Ky do te jet kalindari i fazes grupore te juventusit ne euro lig dhe shpresojm qe sa ma mir te kaloj

ENJTE 16 shtator ora 19.00 JUVE - LECH POZNAN

Enjte 30 shtator ora 21.05 MAN CITY- JUVE

Enjte 21 tetor ora 21.05 SALUBZRG - Juve

Enjte 4 nentor ora 19.00 Juve - SALZBURG

E Merkure1 dhjetor ora 21.05 LECH POZNAN - JUVentus

Enjte 16 dhjetor ora 19.00 JUVE - MAN CITY