31 gusht 2010

Marrota : Godet Samdorin

Midis thashethemeve ekspertët që pas veprim të shkojnë e le Marotta në Borriello është një derë për të marrë në Xhiampaolo Pazzini (26). Në orët e fundit e menaxherit të tregut e Juventus është në kërkim për një formulë më i pëlqyeshëm në përpjekje për të nxjerr me mundim e "çmendur" për Garrone. Dhe 15000000 para në dorë, plus kartën e Vincenzo Iaquinta siguri do të jetë një mënyrë e mirë për të marrë përforcime një e vërtetë që mund të bëjnë e brishtë në këtë ekip. Dështimi Liga e Kampionëve nga Samp dhe bukuri e znj mund të luajë për suksesin e operacionit, i cili duhet absolutisht të bëhen në stilin e "Krishtlindjeve" në rrugën e duhur dhe sa më shpejt të jetë e mundur. Qartë, për të nënshkruar një marrëveshje janë të nevojshme në përgjithësi tre po, por në këtë rast ai merr edhe katër: një nga Juve, Samp e Pazzini dhe mirë Iaquinta. Koha është e shkurtër, por ky ekip nuk mund në asnjë mënyrë, pavarësisht nga një lojtar si sulmuesi Sampdoria