28 gusht 2010

Juve pas Pazzini-t

Marotta do të niset në orët e ardhshme që të trokas në derën e Sampdoria për të ofruar, Grygera-n, Iaquinta-n dhe para për Giampaolo Pazzini-n, por ndërkohë sulmuesin Italian janë duke e kërkuar edhe Bayern Munchen, Real Madrid, Chelsea dhe Wolfsburg.
Ndërkohë, agjenti i Trezeguet, Antonio Caliendo pranoi se Davidi është shumë afër lamtumirës me Juventusin, Francezi do të takohet sot për të diskutuar me Marotta-n. Trezeguet ka arritur një marrëveshje me Hercules e Alicante për dy vitet e ardhshme, por është duke shqyrtuar ofertat e tjera. Këtu futet në lojë Juventus duke bërë përpjekjen e fundit për Pazzini-n i cili pas eliminimit nga Champions League si duket nuk dëshiron të qëndroj tek Sampdoria