26 gusht 2010

Qualiarella Bardh dhe zi

Qualiarella eshte thuajse bardhezi,zyrtarizimi mund te vij pas ndeshjeve te Europa League.Behet fjale per nje hua 4,5 milion euro,me te drejten per ta blere ne fund sezoni duke shtuar 10,5 milion euro.Megjithese nuk perjashtohen dhe devijime ne kete tratative,keshtu qe le te presim