31 gusht 2010

Juventus, kjo është arsyeja pse Borriello nuk dëshrioj të vinte tek ne .!

Në një intervistë për rrjetin televiziv ‘SportItalia’, menagjeri gjeneral i ‘Zonjës së vjetër nga Torino’ Giuseppe Marotta dha arsyet se pse Borriello tashmë lojtar i Romakëve, nuk erdhi tek ne.

“ Unë kam kërkuar nga AC Milan, që ai të vijë tek ne si huazim, këto bisedime filluan para 2 ditësh dhe marrëveshja ishte në shumë afër finalizimit, mirëpo Borriello kërkonte prej nesh jo huazim por transferim të plot, e cila nuk ishte objektiva jonë për shkak së krizës financiare që kemi momentalisht, dhe nga ana tjetër ai kërkontë pagë pak të tepruar nga ne, kështu që ne u tërhoqum nga oferta jonë dhe ai iu bashkua As Roma-së sot “ theksoi: Marotta.