27 gusht 2010

Juventus - Bari


Në 48 orë pas fillimit të sezonit në Bari tashmë janë shitur 30.000 bileta të cilat janë shtuar 13.400 abonimet nga mbështetësit në ditët e fundit. Në lidhje me çështjen e tifoz kartës (7000 shpërndarë nga ana e kuqe dhe e bardhë), kompania njoftoi në faqen e saj që janë tashmë në dispozicion: "SI Barit njoftoi se abonimet / copa e tifoz blerë nga data e 12 gusht janë tani në dispozicion dhe mund të tërhiqet nga palët në arkë 27 kredi para se të hyjnë në stadium në San Nicola dhe dyqane ku rezervat janë bërë. " Një grup ultras, megjithatë, përmes një deklarate, tha se ajo nuk ka dashur të regjistroheni. "Kjo zgjedhje - lexon tekstin - u shkaktua nga opozita tonë për këtë proces të lojalitetit të detyruar, por sidomos 41/07 ligjit, të cilat konsiderohen si antikushtetuese, që ndalojnë qasje në stadium të atyre që ishin të fundit marrësit e një vendim lidhur me botën sportive, habitshëm edhe ata që kanë shërbyer tashmë Daspi dhe kështu zgjatje pena.Noi ultras dënojnë në mënyrë të veçantë retroactivity e një mase që shkel të drejtat themelore të çdo qytetari dhe është konsideruar si një mjet për të eliminuar-liri Shtetit tregojnë një herë dhe për të gjithë, mbështetësit e organizuar, unike, e vërtetë dhe të mirëfilltë të një futbolli shumë të sëmurë. "