28 gusht 2010

Formacioni Juve-Bari


Nga Quagliarella minutën e parë, Aquilani dhe Krasnic në stol

Këtu janë te thurir nga juventus - bari


Juventus (4-4-2): Storari, Motta, Bonucci, Chiellini, De Ceglie, Pepe, F. Melo, Marchisio, Lanzafame, Quagliarella, Del Piero


Ne Stol : Manninger, Legrottaglie, Grygera, Sissoko, Aquilani, Krasnic, Martinez


Bari (4-4-2): Gillet, Ray, A. Masiello, M. Rossi, S. Masiello, Alvarez, Donati, Almiron, Ghezzal, Barreto, Kutuzov


Ne stol : Padelli, Belmonte, Parisi, Donati, Pulzetti, Rivas, Castillo. Shtojca Ventura