27 gusht 2010

Amauri: të ndaluar për një muaj


Ja deklarata zyrtare e kompanisë: "Amauri, gjatë Lidhjes Europa ndeshjen e luajtur dje kundër formimit të Sturm Graz, ka shprehur dhembje në rectus muskujve të kofshës të majtë - lexohet në deklaratën e lëshuar nga ana e zezë dhe e bardhë -. provim MRI këtë mëngjes në CTO spitalin e Torinos nga Profesor Faletti, zbuloi një plagë të shkallës 1. prognozë është rreth 25 ditë "Prandaj premton një fenomenale-grevë Martinez dhe Del Piero Del Piero: Quagliarella ... njeriu për veten e tij ...