30 gusht 2010

Zyrtare :Armand Traore është një lojtar i Juventusit

Armand Traore është një lojtar i Juventusit. Në mungesë vetëm njoftim zyrtar, i cili do të jepet së shpejti. Lojtar duhet të mbërrijë nesër në Torino t'i nënshtrohet ekzaminimeve mjekësore dhe ritualeve të nënshkruajë me klubin në Corso Galileo Ferrari. E njëjta frëngjisht plotë-mbrapa e ka bindur Arsenalin për të shitur atë në Juve.Giuseppe Marotta Traore ka arritur të rrëmbej Gunners për kredi me i vështirë në 500 mijë euro, shpërblim për Bianconeri. Shumë të rinj (jo ende 21 vjeç) la-prapa ka pasur një sezon shumë të suksesshme të vitit të kaluar, shumë viktima se nuk e lejonte atë të tregojë vlerën e saj të plotë. Për këtë ai zgjodhi Juventus dëshiron të shpërblim me Juventus